Trixie

Wooden Stacking Toy Mr. Fox Orange

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 18 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 10 cm
Materiaal Hout
Merk Trixie
Merk kleurnaam Orange
Merk product code 36-800
Serie Mr Fox

Op zoek naar een uniek en vermakelijk speelgoed voor je kinderen? Dan is de Wooden Stacking Toy Mr. Fox van Trixie precies wat je nodig hebt! Deze houten stapelspeelgoed is niet alleen leuk, maar ook educatief.

Met een breedte van 18 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 10 cm is dit speelgoed perfect voor kleine handjes. Het is speciaal ontworpen voor kinderen en biedt eindeloos speelplezier.

Gemaakt van hoogwaardig hout, is de Wooden Stacking Toy Mr. Fox duurzaam en veilig voor je kinderen om mee te spelen. Het merk Trixie staat bekend om zijn kwaliteit en dit speelgoed is geen uitzondering.

Met de opvallende oranje kleur en het schattige ontwerp van Mr. Fox, zal dit speelgoed zeker de aandacht trekken van je kinderen. Het is ook een geweldige toevoeging aan elke kinderkamer of speelhoek.

De Wooden Stacking Toy Mr. Fox maakt deel uit van de Mr. Fox-serie en heeft het merkproductcode 36-800. Het is een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, feestdagen of gewoon om je kinderen te verwennen.

Haal nu de Wooden Stacking Toy Mr. Fox in huis en zie hoe je kinderen genieten van dit leuke en leerzame speelgoed!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies