Trixie

Wooden round puzzle Wooden

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 21 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Baby
Hoogte 21 cm
Materiaal Multiplex
Merk Trixie
Merk kleurnaam Wooden
Merk product code 36-158

Ben je op zoek naar een unieke en uitdagende puzzel voor je kleintje? Dan is de Wooden round puzzle van Trixie precies wat je nodig hebt! Deze puzzel behoort tot de categorie Puzzels & Spellen en is speciaal ontworpen voor baby's.

Deze houten ronde puzzel heeft een breedte van 21 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 21 cm. Hij is gemaakt van hoogwaardig multiplex materiaal, waardoor hij duurzaam en veilig is voor je kleintje om mee te spelen.

De Wooden round puzzle van Trixie is niet alleen leuk, maar ook educatief. Het helpt je baby bij het ontwikkelen van hun fijne motoriek, hand-oog coördinatie en probleemoplossende vaardigheden. Bovendien stimuleert het hun creativiteit en concentratie.

Met de merknaam "Wooden" en de productcode "36-158" weet je dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. Trixie staat bekend om hun hoogwaardige en innovatieve producten voor baby's en kinderen.

Wacht niet langer en geef je kleintje urenlang speelplezier met de Wooden round puzzle van Trixie. Bestel hem vandaag nog en laat je baby genieten van deze leuke en leerzame puzzel!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies