Trixie

Wooden house Mr. Polar Bear Mr. Polar Bear

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 14 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 13 cm
Materiaal Multiplex
Merk Trixie
Merk kleurnaam Mr. Polar Bear
Merk product code 36-187
Serie Mr Polar Bear

De Wooden house Mr. Polar Bear is een schattige toevoeging aan de Puzzels & Spellen categorie. Met een breedte van 14 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 13 cm, is dit houten huis perfect voor kinderen om mee te spelen. Gemaakt van hoogwaardig multiplex materiaal, is dit huis duurzaam en stevig.

Het merk achter dit product is Trixie, bekend om hun kwaliteitsproducten. De Mr. Polar Bear serie is een favoriet onder kinderen en dit houten huis is geen uitzondering. Met de merk kleurnaam "Mr. Polar Bear" en de merk product code "36-187", is dit huis gemakkelijk te herkennen en te vinden in onze winkel.

Laat de verbeelding van je kinderen de vrije loop terwijl ze spelen met de Wooden house Mr. Polar Bear. Dit huis biedt eindeloze mogelijkheden voor fantasierijk spel en stimuleert de creativiteit. Of het nu gebruikt wordt als een huis voor knuffels, een schuilplaats voor speelfiguren of een decoratief stuk, dit houten huis zal zeker een glimlach op het gezicht van je kinderen toveren.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies