Trixie

Wooden Bicycle 4 Wheels Mr. Fox Orange

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 53.5 cm
Diepte 40 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 22.5 cm
Materiaal Hout
Merk Trixie
Merk kleurnaam Orange
Merk product code 36-826
Serie Mr Fox

Ben je op zoek naar een uniek en speels cadeau voor kinderen? Dan is de Wooden Bicycle 4 Wheels Mr. Fox van Trixie precies wat je zoekt! Deze houten fiets is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook een prachtige toevoeging aan de kinderkamer.

Met een breedte van 53.5 cm, een diepte van 40 cm en een hoogte van 22.5 cm is deze fiets perfect geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden. Het stevige houten materiaal zorgt ervoor dat de fiets lang meegaat en tegen een stootje kan.

De Wooden Bicycle 4 Wheels Mr. Fox behoort tot de serie "Mr Fox" en heeft een opvallende oranje kleur, wat zorgt voor een vrolijke en speelse uitstraling. De productcode van deze fiets is 36-826, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt.

Deze fiets is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook goed voor de ontwikkeling van motorische vaardigheden en evenwicht. Het is een geweldige manier om kinderen actief en creatief bezig te houden.

Wacht niet langer en geef jouw kind het plezier van de Wooden Bicycle 4 Wheels Mr. Fox cadeau! Bestel hem vandaag nog en laat de avonturen beginnen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies