Trixie

Wooden balancing game Wooden

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 19 cm
Diepte 2.5 cm
Doelgroep Baby
Hoogte 25 cm
Materiaal Hout
Merk Trixie
Merk kleurnaam Wooden
Merk product code 36-186

Ben je op zoek naar een leuk en educatief speelgoed voor je kleintje? Dan is het houten balansspel van Trixie precies wat je nodig hebt! Dit spel behoort tot de categorie Puzzels & Spellen en is speciaal ontworpen voor baby's. Met een breedte van 19 cm, een diepte van 2.5 cm en een hoogte van 25 cm is dit spel perfect geschikt voor kleine handjes.

Het houten balansspel is gemaakt van hoogwaardig hout, waardoor het duurzaam en veilig is voor je kind. Het merk Trixie staat bekend om zijn kwaliteit en dit spel is daar geen uitzondering op. Met de merknaam "Wooden" en de productcode "36-186" weet je zeker dat je een betrouwbaar en authentiek product in handen hebt.

Dit balansspel is niet alleen leuk om mee te spelen, maar het helpt ook bij de ontwikkeling van de fijne motoriek en hand-oog coördinatie van je baby. Door de verschillende vormen en kleuren van de blokken wordt de creativiteit en het probleemoplossend vermogen gestimuleerd. Je kleintje zal zich urenlang vermaken met het stapelen en balanceren van de blokken.

Bestel vandaag nog het houten balansspel van Trixie en geef je baby een speelgoed waar ze veel plezier aan zullen beleven. Dit spel is niet alleen een geweldige toevoeging aan de speelkamer, maar ook een perfect cadeau-idee voor een verjaardag of een andere speciale gelegenheid. Wacht niet langer en laat je kleintje genieten van dit fantastische balansspel!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies