Trixie

Wooden baby puzzle Mrs. Rabbit Mrs. Rabbit

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 13 cm
Diepte 1.5 cm
Doelgroep Baby
Hoogte 11 cm
Materiaal Multiplex
Merk Trixie
Merk kleurnaam Mrs. Rabbit
Merk product code 36-173
Serie Mrs Rabbit

Ben je op zoek naar een uniek en stimulerend speelgoed voor je kleintje? Dan is de houten baby puzzel van Mrs. Rabbit echt iets voor jou! Deze puzzel behoort tot de categorie Puzzels & Spellen en is perfect voor baby's.

Deze schattige puzzel heeft een breedte van 13 cm, een diepte van 1.5 cm en een hoogte van 11 cm. Hij is gemaakt van hoogwaardig multiplex materiaal, waardoor hij duurzaam en veilig is voor je kleintje om mee te spelen.

Deze puzzel is ontworpen door het bekende merk Trixie en behoort tot de Mrs. Rabbit serie. Met de merk kleurnaam "Mrs. Rabbit" en de merk product code "36-173" is deze puzzel een echte eyecatcher in de speelkamer van je baby.

De houten baby puzzel van Mrs. Rabbit is niet alleen leuk, maar ook educatief. Het helpt je kleintje bij het ontwikkelen van hun fijne motoriek en probleemoplossende vaardigheden. Daarnaast stimuleert het ook de hand-oog coördinatie.

Wacht niet langer en geef je baby een speelgoed waar ze dol op zullen zijn. Bestel nu de houten baby puzzel van Mrs. Rabbit en zie hoeveel plezier je kleintje zal beleven!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies