Trixie

Wooden baby puzzle Mr. Lion Mr. Lion

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 13 cm
Diepte 1.5 cm
Doelgroep Baby
Hoogte 10 cm
Materiaal Multiplex
Merk Trixie
Merk kleurnaam Mr. Lion
Merk product code 36-170
Serie Mr Lion

Ben je op zoek naar een uniek en stimulerend speelgoed voor je kleintje? Dan is de houten baby puzzel Mr. Lion van Trixie precies wat je nodig hebt! Deze puzzel behoort tot de categorie Puzzels & Spellen en is speciaal ontworpen voor baby's.

De houten baby puzzel Mr. Lion heeft een afmeting van 13 cm breed, 1.5 cm diep en 10 cm hoog. Hij is gemaakt van hoogwaardig multiplex materiaal, waardoor hij duurzaam en veilig is voor je kleintje om mee te spelen.

Met het schattige ontwerp van Mr. Lion zal deze puzzel zeker de aandacht van je baby trekken. De kleurrijke details en het vriendelijke gezicht van Mr. Lion zorgen voor een speelse en vrolijke sfeer.

Deze puzzel is niet alleen leuk, maar ook educatief. Het helpt je baby bij het ontwikkelen van hun fijne motoriek en hand-oog coördinatie. Daarnaast stimuleert het hun probleemoplossend vermogen en concentratie.

De houten baby puzzel Mr. Lion is onderdeel van de populaire serie Mr Lion van Trixie. Met de bijpassende productcode 36-170 is deze puzzel een geweldige aanvulling op de collectie van je kleintje.

Wacht niet langer en geef je baby een geweldige speelervaring met de houten baby puzzel Mr. Lion van Trixie. Bestel hem vandaag nog en zie hoeveel plezier je kleintje zal hebben!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies