Trixie

Stacking blocks Stacking

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 15 cm
Diepte 15 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 15 cm
Materiaal Karton
Merk Trixie
Merk kleurnaam Stacking
Merk product code 35-611

Ben je op zoek naar een leuk en educatief speelgoed voor je kinderen? Dan zijn de Stacking blocks van Trixie echt iets voor jou! Deze stapelblokken zijn perfect voor kinderen van alle leeftijden en zorgen voor urenlang speelplezier.

De Stacking blocks hebben een afmeting van 15 cm in breedte, diepte en hoogte, waardoor ze ideaal zijn voor kleine handjes om vast te pakken en te stapelen. Ze zijn gemaakt van stevig karton, waardoor ze duurzaam en veilig zijn voor je kinderen om mee te spelen.

Trixie, een bekend merk in de puzzels en spellen categorie, heeft deze stapelblokken ontworpen met oog voor detail. De Stacking blocks zijn voorzien van het merknaam "Stacking" en hebben de productcode 35-611. Dit geeft aan dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

De Stacking blocks zijn speciaal ontworpen voor kinderen en bieden talloze mogelijkheden om hun creativiteit en motorische vaardigheden te ontwikkelen. Laat je kinderen hun eigen torens bouwen, kleuren herkennen of zelfs eenvoudige puzzels oplossen met deze veelzijdige stapelblokken.

Bestel vandaag nog de Stacking blocks van Trixie en geef je kinderen een speelgoed waar ze eindeloos plezier aan zullen beleven. Stimuleer hun verbeeldingskracht en vaardigheden met deze geweldige stapelblokken!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 16,45 Normale prijs 22,90

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies