Trixie

Squeaker - Mrs. Elephant Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 5.5 cm
Doelgroep Baby
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Hoogte 16 cm
Materiaal Katoen
Merk Trixie
Merk kleurnaam Blue
Merk product code 24-287Ê
Serie Mrs Elephant
Wasvoorschriften 30 graden

Maak kennis met Squeaker - Mrs. Elephant, een schattige rammelaar die perfect is voor jouw kleintje. Met een breedte van 5,5 cm en een hoogte van 16 cm is deze rammelaar ideaal voor kleine handjes om vast te houden en te ontdekken. Gemaakt van zacht katoen, biedt dit speeltje een comfortabele en veilige speelervaring voor baby's.

De Squeaker - Mrs. Elephant is onderdeel van de Rammelaars collectie en is speciaal ontworpen voor baby's. Met zijn vrolijke blauwe kleur en het schattige ontwerp van een olifant, zal deze rammelaar zeker de aandacht trekken van jouw kleintje. Het merk Trixie staat bekend om zijn hoogwaardige producten en dit speeltje is geen uitzondering. Met de productcode 24-287ê is het gemakkelijk te vinden in onze winkel.

Als het gaat om het onderhoud van de Squeaker - Mrs. Elephant, hoef je je geen zorgen te maken. Het kan eenvoudig worden gewassen op 30 graden en is niet geschikt voor de droger. Volg gewoon de wasvoorschriften en je kunt lang genieten van dit schattige speeltje.

Geef jouw kleintje een geweldige speelervaring met de Squeaker - Mrs. Elephant. Bestel vandaag nog en laat jouw baby genieten van dit zachte en knuffelige speeltje!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies