Trixie

Squeaker - Mr. Lion Yellow

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 5.5 cm
Doelgroep Baby
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Hoogte 16 cm
Materiaal Katoen
Merk Trixie
Merk kleurnaam Yellow
Merk product code 24-237
Serie Mr Lion
Wasvoorschriften 30 graden

Maak kennis met Squeaker - Mr. Lion, een schattige rammelaar die perfect is voor jouw kleintje. Met een breedte van 5.5 cm en een hoogte van 16 cm, is deze rammelaar speciaal ontworpen voor baby's. Gemaakt van zacht katoen, biedt hij een veilige en comfortabele speelervaring.

Deze rammelaar is afkomstig van het gerenommeerde merk Trixie, bekend om zijn hoogwaardige producten. De kleur van deze rammelaar is geel, wat een vrolijke en speelse uitstraling geeft. Met de productcode 24-237 behoort deze rammelaar tot de Mr Lion serie van Trixie.

Als het gaat om onderhoud, hoef je je geen zorgen te maken. Deze rammelaar kan eenvoudig worden gewassen op 30 graden. Let op: hij is niet geschikt voor de droger. Met deze eenvoudige wasvoorschriften blijft de rammelaar in optimale staat, klaar om keer op keer te worden gebruikt.

Geef je kleintje een geweldige speelervaring met Squeaker - Mr. Lion. Bestel vandaag nog en laat je baby genieten van dit schattige en stimulerende speelgoed!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies