Trixie

Squeaker Camel Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 13 cm
Doelgroep Baby
Hoogte 17 cm
Materiaal Organisch katoen
Merk Trixie
Merk kleurnaam Brown
Merk product code 22-676

Ben je op zoek naar een schattige en speelse rammelaar voor je kleintje? Dan is de Squeaker Camel van Trixie precies wat je nodig hebt! Deze rammelaar behoort tot de categorie "Rammelaars" en is speciaal ontworpen voor baby's.

De Squeaker Camel heeft een breedte van 13 cm en een hoogte van 17 cm, waardoor het perfect is voor kleine handjes om vast te pakken en te schudden. Gemaakt van organisch katoen, is deze rammelaar niet alleen zacht en veilig voor je baby, maar ook milieuvriendelijk.

Het merk Trixie staat bekend om zijn hoogwaardige producten en de Squeaker Camel is geen uitzondering. Met de kleurnaam "Brown" en de productcode "22-676" is deze rammelaar niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook een stijlvol accessoire voor je kleintje.

Wacht niet langer en voeg de Squeaker Camel toe aan je winkelwagentje. Laat je baby genieten van het plezier en de stimulatie die deze schattige rammelaar te bieden heeft. Bestel vandaag nog en geef je kleintje een geweldige speelervaring!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies