Trixie

Rattle Bliss Petrol

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 13 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Baby
Materiaal Organisch katoen
Merk Trixie
Merk kleurnaam Bliss Petrol
Merk product code 48-098
Patroon Effen

Ben je op zoek naar een leuke rammelaar voor je kleintje? Dan is de Rattle van Trixie echt iets voor jou! Deze rammelaar behoort tot de categorie "Rammelaars" en is speciaal ontworpen voor baby's. Met een breedte en diepte van 13 cm is deze rammelaar perfect formaat voor kleine handjes om vast te houden en te schudden.

De Rattle is gemaakt van organisch katoen, waardoor het zacht en veilig is voor je baby. Het materiaal voelt heerlijk aan en is ook nog eens milieuvriendelijk. Trixie, een bekend merk in de fashion industrie, heeft deze rammelaar ontworpen met oog voor detail en kwaliteit.

De Rattle heeft de kleur "Bliss Petrol", een prachtige kleur die zowel jongens als meisjes zal aanspreken. Het effen patroon geeft de rammelaar een moderne en stijlvolle uitstraling. Met de productcode "48-098" weet je zeker dat je de juiste rammelaar in handen hebt.

Geef je baby een speeltje waar hij of zij dol op zal zijn. Bestel nu de Rattle van Trixie en laat je kleintje genieten van dit schattige en kwalitatieve speeltje.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies