Trixie

Rattle - Mrs. Rabbit Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 13 cm
Doelgroep Baby
Hoogte 13 cm
Materiaal Katoen
Merk Trixie
Merk kleurnaam Pink
Merk product code 24-243
Serie Mrs Rabbit

Op zoek naar een schattige rammelaar voor je kleintje? Dan is de Rattle - Mrs. Rabbit van Trixie precies wat je nodig hebt! Deze rammelaar behoort tot de categorie Rammelaars en is speciaal ontworpen voor baby's.

De Rattle - Mrs. Rabbit heeft een breedte van 13 cm en een hoogte van ook 13 cm. Hij is gemaakt van zacht katoen, waardoor hij perfect is voor kleine handjes om vast te pakken en te ontdekken. Het materiaal is veilig en comfortabel voor je baby.

Met het merk Trixie weet je dat je kwaliteit in handen hebt. Deze rammelaar is onderdeel van de Mrs Rabbit serie, die bekend staat om zijn schattige ontwerpen en hoogwaardige producten. De kleur van deze rammelaar is roze, wat perfect past bij de speelse uitstraling van het merk.

De productcode van de Rattle - Mrs. Rabbit is 24-243, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Deze rammelaar is een geweldige toevoeging aan de speelgoedcollectie van je baby en zal zeker voor urenlang speelplezier zorgen.

Wacht niet langer en geef je kleintje de schattige Rattle - Mrs. Rabbit van Trixie cadeau. Bestel hem vandaag nog en zie hoeveel plezier je baby zal hebben met deze lieve rammelaar!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies