Trixie

Rattle | Giraffe - Ribble Ochre Ocre

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 9 cm
Doelgroep Baby
Duurzaamheid Biologisch
Hoogte 26 cm
Materiaal 100% Biologisch katoen
Merk Trixie
Merk kleurnaam Ocre
Merk product code 31-071

Ben je op zoek naar een schattige rammelaar voor je kleintje? Dan is de Rattle | Giraffe - Ribble Ochre van Trixie precies wat je nodig hebt! Deze rammelaar behoort tot de categorie "Rammelaars" en is speciaal ontworpen voor baby's.

Deze rammelaar is gemaakt van 100% biologisch katoen, waardoor het niet alleen zacht is voor de huid van je baby, maar ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk. Met een breedte van 9 cm en een hoogte van 26 cm is deze rammelaar perfect formaat voor kleine handjes om vast te houden en te schudden.

De giraffe-print en de warme ocre kleur geven deze rammelaar een speelse uitstraling. Het merk Trixie staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze rammelaar is daar geen uitzondering op. Met de productcode 31-071 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

Geef je kleintje een geweldige speelervaring met de Rattle | Giraffe - Ribble Ochre. Bestel hem vandaag nog en zie hoeveel plezier je baby zal hebben met deze schattige rammelaar!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Speciale prijs 11,99 Normale prijs 19,99

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies