Trixie

Pram Toy Camel Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 19 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 13 cm
Materiaal Organisch katoen
Merk Trixie
Merk kleurnaam Brown
Merk product code 22-675

Ben je op zoek naar een schattig en knuffelbaar speeltje voor je kleintje? Dan is de Pram Toy Camel van Trixie precies wat je nodig hebt! Dit speeltje behoort tot de categorie Knuffels en is speciaal ontworpen voor kinderen. Met een breedte van 19 cm en een hoogte van 13 cm is het perfect formaat voor kleine handjes om vast te houden en mee te spelen.

Wat dit speeltje extra bijzonder maakt, is het gebruik van organisch katoen als materiaal. Dit zorgt niet alleen voor een zachte en comfortabele textuur, maar ook voor een duurzame keuze. Trixie staat bekend om hun hoogwaardige producten en de Pram Toy Camel is daar geen uitzondering op. Het merk kleurnaam is Brown en de product code is 22-675.

Met de Pram Toy Camel haal je niet alleen een schattig speeltje in huis, maar ook een stukje kwaliteit en verantwoordelijkheid. Geef je kindje een knuffelvriendje waar ze dol op zullen zijn en waar jij als ouder ook blij van wordt. Bestel vandaag nog en laat je kleintje genieten van dit geweldige speeltje!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies