Trixie

Plush toy small Mrs. Rabbit Mrs. Rabbit

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Diepte 1 cm
Doelgroep Kinderen
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Duurzaamheid Biologisch
Hoogte 26 cm
Materiaal 100% Biologisch katoen
Merk Trixie
Merk kleurnaam Mrs. Rabbit
Merk product code 25-512
Serie Mrs Rabbit
Wasvoorschriften 30 graden

Op zoek naar een schattig knuffeldier voor je kind? Dan is de Plush toy small Mrs. Rabbit van Trixie precies wat je nodig hebt! Deze knuffel behoort tot de categorie "Knuffels" en is perfect voor kinderen. Met een hoogte van 26 cm is het de ideale maat voor kleine handjes om vast te houden en mee te knuffelen.

Deze knuffel is gemaakt van 100% biologisch katoen, waardoor het niet alleen zacht en comfortabel is, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk. Het materiaal is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat de knuffel lang meegaat. Daarnaast is de Plush toy small Mrs. Rabbit van Trixie onderdeel van de populaire "Mrs Rabbit" serie, waardoor het een geweldige aanvulling is op de collectie van je kind.

Met een diepte van slechts 1 cm is deze knuffel gemakkelijk mee te nemen en op te bergen. De droogvoorschriften geven aan dat de knuffel niet geschikt is voor de droger, maar kan worden gewassen op 30 graden. Hierdoor blijft de knuffel schoon en fris, zelfs na veelvuldig gebruik.

De Plush toy small Mrs. Rabbit is verkrijgbaar in de kleur "Mrs. Rabbit" en heeft de productcode 25-512. Het merk Trixie staat bekend om zijn hoogwaardige producten en dit knuffeldier is daar geen uitzondering op. Het is een geweldig cadeau voor kinderen en zal zeker hun nieuwe favoriete knuffel worden!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies