Trixie

Plush toy small Mr. Monkey Mr. Monkey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Diepte 1 cm
Doelgroep Kinderen
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Duurzaamheid Biologisch
Hoogte 26 cm
Materiaal 100% Biologisch katoen
Merk Trixie
Merk kleurnaam Mr. Monkey
Merk product code 25-513
Serie Mr Monkey
Wasvoorschriften 30 graden

Op zoek naar een schattig knuffeldier voor je kind? Dan is de Plush toy small Mr. Monkey van Trixie precies wat je nodig hebt! Dit knuffeldier behoort tot de categorie Knuffels en is perfect voor kinderen. Met een hoogte van 26 cm is het de ideale maat voor kleine handjes om vast te houden en mee te knuffelen.

De Plush toy small Mr. Monkey is gemaakt van 100% biologisch katoen, waardoor het niet alleen zacht en knuffelbaar is, maar ook nog eens milieuvriendelijk. Het materiaal is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat de knuffel lang meegaat. Daarnaast is het ontwerp van deze knuffel echt uniek. Met de merknaam "Mr. Monkey" en de productcode "25-513" is het een echte eyecatcher.

Als het gaat om onderhoud, hoef je je geen zorgen te maken. De Plush toy small Mr. Monkey kan eenvoudig worden gewassen op 30 graden. Let op: deze knuffel is niet geschikt voor de droger. Volg de wasvoorschriften om ervoor te zorgen dat de knuffel in optimale staat blijft.

De Plush toy small Mr. Monkey maakt deel uit van de serie "Mr Monkey" van Trixie. Deze serie staat bekend om zijn schattige en speelse ontwerpen. Met deze knuffel haal je niet alleen een vriendje voor je kind in huis, maar ook een stukje creativiteit en plezier.

Wacht niet langer en geef je kind het perfecte knuffelmaatje met de Plush toy small Mr. Monkey van Trixie. Bestel vandaag nog en zie hoe dit schattige knuffeldier een glimlach op het gezicht van je kind tovert!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies