Trixie

Plush toy large Mrs. Rabbit Mrs. Rabbit

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Diepte 1 cm
Doelgroep Kinderen
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Duurzaamheid Biologisch
Hoogte 38 cm
Materiaal 100% Biologisch katoen
Merk Trixie
Merk kleurnaam Mrs. Rabbit
Merk product code 25-217
Serie Mrs Rabbit
Wasvoorschriften 30 graden

Op zoek naar een knuffel die zowel groot als knuffelbaar is? Dan is de Plush toy large Mrs. Rabbit perfect voor jou! Deze schattige knuffel behoort tot de categorie Knuffels en is speciaal ontworpen voor kinderen.

Met een hoogte van 38 cm is deze knuffel groot genoeg om heerlijk mee te knuffelen. Hij is gemaakt van 100% biologisch katoen, waardoor hij niet alleen zacht is, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk. De Mrs. Rabbit knuffel is onderdeel van de populaire serie met dezelfde naam, ontworpen door het bekende merk Trixie.

Deze knuffel heeft een speels design en is uitgevoerd in de kleur Mrs. Rabbit. Hij is gemakkelijk te onderhouden, want je kunt hem gewoon in de wasmachine wassen op 30 graden. Let op: hij is niet geschikt voor de droger.

Als je op zoek bent naar een knuffel die niet alleen lief en knuffelbaar is, maar ook nog eens gemaakt is van biologisch katoen, dan is de Plush toy large Mrs. Rabbit de perfecte keuze voor jou. Bestel hem vandaag nog en geef je kind een nieuwe favoriete knuffel!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies