Trixie

Plush toy large Mr. Crocodile Mr. Crocodile

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Diepte 1 cm
Doelgroep Kinderen
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Duurzaamheid Biologisch
Hoogte 38 cm
Materiaal 100% Biologisch katoen
Merk Trixie
Merk kleurnaam Mr. Crocodile
Merk product code 25-215
Serie Mr Crocodile
Wasvoorschriften 30 graden

Maak kennis met de Plush toy large Mr. Crocodile, een knuffel van Trixie die perfect is voor kinderen. Met een hoogte van 38 cm is deze grote knuffel perfect om mee te knuffelen en te spelen. Gemaakt van 100% biologisch katoen, is deze knuffel niet alleen zacht en knuffelbaar, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk.

De Plush toy large Mr. Crocodile uit de Mr. Crocodile serie is ontworpen met oog voor detail. Het merk Trixie staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze knuffel is daar geen uitzondering op. Met de merk kleurnaam "Mr. Crocodile" en de merk product code "25-215" is deze knuffel een uniek en herkenbaar item.

Deze knuffel heeft een diepte van 1 cm en kan eenvoudig worden gewassen op 30 graden. Let op: deze knuffel is niet geschikt voor de droger. Dankzij de biologische materialen en de zorgvuldige productie is deze knuffel niet alleen veilig voor kinderen, maar ook goed voor het milieu.

Geef je kind een knuffelmaatje waar ze dol op zullen zijn. Bestel vandaag nog de Plush toy large Mr. Crocodile van Trixie en laat ze genieten van eindeloos knuffelplezier!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies