Trixie

Natural rubber toy Mr. Polar Bear Mr. Polar Bear

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 7 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Natuurlijk
Hoogte 12 cm
Materiaal 100% Rubber
Merk Trixie
Merk kleurnaam Mr. Polar Bear
Merk product code 37-202
Serie Mr Polar Bear

Maak kennis met de Natural rubberen speelgoedbeer, meneer Polar Bear, een must-have in de categorie Bijtringen. Met een breedte van 7 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 12 cm, is deze bijtring perfect ontworpen voor kinderen. Gemaakt van 100% natuurlijk rubber, is deze bijtring niet alleen veilig voor je kleintje, maar ook duurzaam voor het milieu.

Deze bijtring is afkomstig van het gerenommeerde merk Trixie en behoort tot de serie Mr. Polar Bear. Met de merknaam "Mr. Polar Bear" en de productcode "37-202" is deze bijtring een uniek en herkenbaar item in de collectie. De bijtring is ontworpen met oog voor detail en biedt zowel verlichting bij doorkomende tandjes als speelplezier voor je kind.

Met zijn schattige ontwerp en hoogwaardige materialen is deze bijtring niet alleen functioneel, maar ook een stijlvol accessoire voor je kleintje. De natuurlijke kleuren en het gebruik van 100% rubber maken deze bijtring een verantwoorde keuze voor ouders die waarde hechten aan duurzaamheid.

Geef je kind het beste met de Natural rubberen speelgoedbeer, meneer Polar Bear. Bestel vandaag nog en laat je kleintje genieten van dit hoogwaardige en milieuvriendelijke speelgoed.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies