Trixie

Natural rubber round teether Mrs. Elephant Mrs. Elephant

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 8 cm
Diepte 1 cm
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Natuurlijk
Hoogte 9 cm
Materiaal Rubber 100%
Merk Trixie
Merk kleurnaam Mrs. Elephant
Merk product code 37-659
Serie Mrs Elephant

De Natural rubberen ronde bijtring Mrs. Elephant is een must-have accessoire voor kinderen. Met een breedte van 8 cm, een diepte van 1 cm en een hoogte van 9 cm, is deze bijtring perfect voor kleine handjes om vast te houden en te verkennen. Gemaakt van 100% natuurlijk rubber, is deze bijtring duurzaam en veilig voor je kleintje.

De bijtring is ontworpen door het gerenommeerde merk Trixie en behoort tot de categorie "Bijtringen". Het merk heeft deze bijtring liefdevol vormgegeven en de kleurnaam "Mrs. Elephant" gekozen. Met de productcode 37-659 en behorend tot de serie "Mrs Elephant", is deze bijtring een uniek en herkenbaar item.

De Natural rubberen ronde bijtring Mrs. Elephant is speciaal ontworpen voor kinderen. Het natuurlijke rubber zorgt voor een zachte en comfortabele kauwervaring, ideaal voor het verzachten van pijnlijk tandvlees tijdens het doorkomen van tandjes. Deze bijtring is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en trendy.

Met de focus op duurzaamheid is deze bijtring gemaakt van 100% natuurlijk rubber. Dit materiaal is veilig voor je kindje en vriendelijk voor het milieu. Je kunt met een gerust hart je kleintje laten spelen en kauwen op deze bijtring, wetende dat het gemaakt is van hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen.

De Natural rubberen ronde bijtring Mrs. Elephant is een geweldig cadeau voor ouders en hun kleintjes. Het biedt verlichting bij doorkomende tandjes en stimuleert de zintuigen van je kindje. Met zijn schattige ontwerp en hoogwaardige kwaliteit is deze bijtring een must-have accessoire voor elke ouder die op zoek is naar een veilige en trendy bijtring voor hun kleintje.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies