Trixie

Lift-the-flap book Lift the flap

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 13 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 20 cm
Materiaal Karton
Merk Trixie
Merk kleurnaam Lift the flap
Merk product code 35-620

Ben je op zoek naar een geweldig cadeau voor kinderen? Dan is dit Lift-the-flap boek van Trixie precies wat je nodig hebt! Met zijn afmetingen van 13 cm breed en 20 cm hoog is dit boek perfect voor kleine handjes om vast te houden en te verkennen. Gemaakt van stevig karton, is dit boek duurzaam en gaat het lang mee. Het Lift the flap boek is ontworpen om kinderen te betrekken en hun nieuwsgierigheid te stimuleren. Met de kleurrijke en aantrekkelijke Lift the flap illustraties zullen kinderen zich urenlang vermaken terwijl ze de verrassingen onder elke flap ontdekken. Het is een geweldige manier om hun verbeelding en taalvaardigheid te ontwikkelen. Bestel vandaag nog dit geweldige Lift-the-flap boek en zie hoeveel plezier je kinderen zullen hebben!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies