Trixie

Drinkfles 350ml Mr. Frog Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 5 cm
Diepte 5 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 15.5 cm
Materiaal Roestvrij staal
Merk Trixie
Merk kleurnaam Green
Merk product code 40-221

De Drinkfles 350ml Mr. Frog is een geweldige toevoeging aan onze collectie waterflessen. Deze fles is speciaal ontworpen voor kinderen en heeft een inhoud van 350 ml. Met zijn schattige kikkerontwerp zal deze fles zeker de aandacht trekken van jonge avonturiers.

De afmetingen van de Drinkfles 350ml Mr. Frog zijn perfect voor kleine handjes. Met een breedte en diepte van 5 cm en een hoogte van 15.5 cm, is deze fles gemakkelijk vast te houden en mee te nemen. Het roestvrijstalen materiaal zorgt ervoor dat de drankjes van je kind altijd op de juiste temperatuur blijven, of het nu warm of koud is.

De Drinkfles 350ml Mr. Frog is van het merk Trixie, een bekend merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten voor kinderen. Deze fles is verkrijgbaar in de kleur groen, wat perfect past bij het vrolijke kikkerontwerp. De productcode van deze fles is 40-221, zodat je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt.

Met de Drinkfles 350ml Mr. Frog kan je kind altijd gehydrateerd blijven tijdens avonturen, school of gewoon thuis. Bestel vandaag nog deze leuke en praktische waterfles voor je kind!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies