Trixie

Bottle 350ml - Mrs. Elephant Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 6.5 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 15.5 cm
Materiaal Roestvrij staal
Merk Trixie
Merk kleurnaam Blue
Merk product code 40-214
Serie Mrs Elephant
Vaatwasserbestendig Ja
Volume 0.3 l
Woonruimte Keuken

De Bottle 350ml - Mrs. Elephant is een stijlvolle waterfles voor kinderen. Met een breedte van 6.5 cm en een hoogte van 15.5 cm is deze fles perfect formaat voor kleine handjes. Gemaakt van roestvrij staal, is deze fles duurzaam en van hoge kwaliteit.

Het merk Trixie staat bekend om zijn uitstekende producten en de Bottle 350ml - Mrs. Elephant is geen uitzondering. Met de kleurrijke blauwe kleur en het schattige olifantendesign, zal deze fles zeker de aandacht trekken van kinderen.

De fles heeft een volume van 0.3 liter, waardoor kinderen voldoende water kunnen meenemen voor school, sportactiviteiten of gewoon voor onderweg. Bovendien is de fles vaatwasserbestendig, waardoor het schoonmaken een eenvoudige taak is.

Of het nu in de keuken is of onderweg, de Bottle 350ml - Mrs. Elephant is een must-have accessoire voor kinderen. Bestel vandaag nog en laat uw kinderen genieten van hun eigen stijlvolle en praktische waterfles!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies