Trixie

Bottle 350ml Mr. Penguin Penguin

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 6.5 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 15.5 cm
Materiaal Roestvrij staal
Merk Trixie
Merk kleurnaam Penguin
Merk product code 40-207
Serie Mr Penguin
Vaatwasserbestendig Ja
Volume 0.3 l
Woonruimte Keuken

Op zoek naar een leuke en praktische waterfles voor kinderen? Dan is de Bottle 350ml Mr. Penguin van Trixie echt iets voor jou! Deze waterfles heeft een inhoud van 350 ml, perfect voor kleine dorstige avonturiers.

De fles is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, waardoor hij duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is. Bovendien is de Bottle 350ml Mr. Penguin vaatwasserbestendig, waardoor je hem eenvoudig kunt reinigen na een dag vol plezier.

Met een breedte van 6.5 cm en een hoogte van 15.5 cm is deze waterfles compact en handig om overal mee naartoe te nemen. Of het nu in de keuken is of tijdens een uitje, de Bottle 350ml Mr. Penguin past perfect in elke woonruimte.

Deze waterfles behoort tot de Mr Penguin serie van Trixie en heeft een speels ontwerp met een pinguïn als merkkleurnaam. De fles is niet alleen functioneel, maar ook nog eens leuk om naar te kijken. Kinderen zullen dol zijn op het vrolijke design!

Bestel vandaag nog de Bottle 350ml Mr. Penguin en geef je kinderen een stijlvolle en milieuvriendelijke manier om gehydrateerd te blijven. Deze waterfles is een must-have voor avontuurlijke kleintjes!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies