Trixie

Bib - Tiny Turnip Print

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 26.5 cm
Doelgroep Baby
Duurzaamheid Biologisch
Hoogte 44 cm
Materiaal 100% Biologisch katoen
Merk Trixie
Merk kleurnaam Print
Merk product code 15-028

Op zoek naar een schattig en praktisch slabbetje voor je kleintje? Dan is de Bib - Tiny Turnip van Trixie precies wat je nodig hebt! Dit slabbetje behoort tot de categorie "Slabbetjes" en is speciaal ontworpen voor baby's.

De Bib - Tiny Turnip is gemaakt van 100% biologisch katoen, waardoor het niet alleen zacht en comfortabel is voor je baby, maar ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk. Het materiaal is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat het slabbetje lang meegaat, zelfs na veelvuldig wassen.

Met een breedte van 26,5 cm en een hoogte van 44 cm biedt dit slabbetje optimale dekking en bescherming tegen knoeien en morsen tijdens het eten. Het is gemakkelijk aan te doen en heeft een verstelbare sluiting, zodat het perfect past bij de nek van je baby.

De Bib - Tiny Turnip heeft een trendy print die zowel ouders als baby's zal aanspreken. Het merk Trixie staat bekend om zijn hoogwaardige producten en dit slabbetje is daar geen uitzondering op. Met de merkproductcode 15-028 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

Maak je geen zorgen over het schoonmaken van dit slabbetje, want het is machine wasbaar en eenvoudig te onderhouden. Het blijft er als nieuw uitzien, zelfs na veelvuldig gebruik.

Investeer in de Bib - Tiny Turnip van Trixie en geef je baby een stijlvol en functioneel slabbetje dat perfect past bij zijn of haar behoeften. Bestel vandaag nog en geniet van een stressvrije maaltijd met je kleintje!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies