Trixie

Bib - Mr. Monkey Mr. Monkey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Doelgroep Baby
Duurzaamheid Biologisch
Hoogte 44 cm
Materiaal Biologisch geteeld terry katoen
Merk Trixie
Merk kleurnaam Mr. Monkey
Merk product code 11-894
Serie Mr Monkey

De Bib - Mr. Monkey is een schattig slabbetje van het merk Trixie. Dit slabbetje behoort tot de categorie Slabbetjes en is speciaal ontworpen voor baby's. Met een breedte van 26 cm en een hoogte van 44 cm is dit slabbetje perfect voor kleine kinderen.

Het slabbetje is gemaakt van biologisch geteeld terry katoen, waardoor het niet alleen zacht en comfortabel is, maar ook duurzaam. Het materiaal is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat het slabbetje lang meegaat.

De Bib - Mr. Monkey heeft een uniek ontwerp met het merk kleurnaam "Mr. Monkey". Dit schattige aapje zal zeker de aandacht trekken van zowel ouders als baby's. De serie waar dit slabbetje bij hoort, heet ook "Mr. Monkey".

Dit slabbetje met de productcode 11-894 is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Het biedt bescherming tegen vlekken tijdens het eten en is gemakkelijk schoon te maken. Met dit slabbetje blijft je kleintje er altijd netjes uitzien!

Kies voor de Bib - Mr. Monkey van Trixie en geef je baby een slabbetje dat zowel functioneel als modieus is. Bestel vandaag nog en geniet van de geweldige kwaliteit en het schattige design!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies