Trixie

Activity Ring - Mrs. Rabbit Multi

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Materiaal Bamboe
Merk Trixie
Merk kleurnaam Multi
Merk product code 24-541
Serie Mrs Rabbit
Wasvoorschriften 30 graden

De Activity Ring - Mrs. Rabbit is een fantastisch speeltje voor baby's. Het behoort tot de categorie Boxspeeltjes en is perfect voor de kleintjes om mee te spelen en te ontdekken.

Dit speeltje is gemaakt van bamboe, wat het niet alleen duurzaam maakt, maar ook milieuvriendelijk. Het merk Trixie staat bekend om zijn hoogwaardige producten en de Mrs Rabbit-serie is daar geen uitzondering op.

De Activity Ring - Mrs. Rabbit heeft een kleurrijke uitstraling die de aandacht van baby's zal trekken. Het kan gemakkelijk worden gewassen op 30 graden, maar het is niet geschikt voor de droger.

Als je op zoek bent naar een geweldig speeltje voor je baby, dan is de Activity Ring - Mrs. Rabbit zeker een aanrader. Het is niet alleen leuk om mee te spelen, maar het is ook veilig en duurzaam.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies