Trixie

Activity Play Mat With Arches Yellow

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 100 cm
Diepte 100 cm
Doelgroep Baby
Materiaal Canvas
Merk Trixie
Merk kleurnaam Yellow
Merk product code 24-235
Serie Mr Lion

Op zoek naar een leuke en stimulerende speelmat voor je kleintje? Dan is de Activity Play Mat With Arches van Trixie de perfecte keuze! Deze speelmat behoort tot de categorie Babygyms en is speciaal ontworpen voor baby's.

Deze speelmat heeft een breedte van 100 cm en een diepte van 100 cm, waardoor er voldoende ruimte is voor je baby om te spelen en te ontdekken. Gemaakt van duurzaam canvas materiaal, is deze speelmat zacht en comfortabel voor je kleintje om op te liggen en te rollen.

De Activity Play Mat With Arches is ontworpen door het merk Trixie en heeft een opvallende gele kleur. Met de merkproductcode 24-235 en behorend tot de serie Mr Lion, is deze speelmat niet alleen functioneel maar ook stijlvol.

Deze speelmat is speciaal ontworpen voor baby's en biedt verschillende activiteiten om hun zintuigen te stimuleren. Met de bijgeleverde bogen kunnen speeltjes en accessoires worden opgehangen, waardoor je baby gestimuleerd wordt om te grijpen en te ontdekken.

De Activity Play Mat With Arches is een must-have voor ouders die op zoek zijn naar een leuke en stimulerende speelmat voor hun kleintje. Bestel vandaag nog en geef je baby een geweldige speelervaring!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies