Trixie

24-241 Baby comforter - Mrs. Rabbit roze

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 40 cm
Doelgroep Baby
Hoogte 7 cm
Materiaal Katoen
Merk Trixie
Merk kleurnaam roze
Merk product code 24-241
Serie Mrs Rabbit

Op zoek naar een schattige en comfortabele knuffel voor je kleintje? Dan is de 24-241 Baby comforter - Mrs. Rabbit van Trixie perfect voor jou! Deze knuffel behoort tot de categorie Knuffels en is speciaal ontworpen voor baby's.

Deze comforter heeft een breedte van 40 cm, een diepte van 40 cm en een hoogte van 7 cm, waardoor het ideaal is voor kleine handjes om vast te houden. Het is gemaakt van zacht katoen, wat zorgt voor een heerlijk zachte en knuffelige ervaring voor je baby.

De 24-241 Baby comforter - Mrs. Rabbit is onderdeel van de populaire Mrs. Rabbit serie van Trixie. Het heeft een prachtige roze kleur, die perfect past bij de schattige uitstraling van de knuffel. De productcode van deze comforter is 24-241, waardoor je gemakkelijk het juiste product kunt vinden.

Geef je baby het ultieme knuffelmaatje met de 24-241 Baby comforter - Mrs. Rabbit van Trixie. Bestel vandaag nog en geef je kleintje een knuffel waar ze dol op zullen zijn!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies