Little Indians

Universal Footmuff Dots Pavement

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 45 cm
Doelgroep Baby
Hoogte 83 cm
Materiaal Organisch katoen
Merk Little Indians
Merk kleurnaam Pavement
Woonruimte Babykamer

Ben je op zoek naar een comfortabele en stijlvolle oplossing om je kleintje warm te houden tijdens de koudere maanden? Dan is de Universal Footmuff Dots van Little Indians perfect voor jouw baby! Met een breedte van 45 cm en een hoogte van 83 cm biedt deze voetenzak voldoende ruimte en warmte voor je kleintje. Gemaakt van organisch katoen, is deze footmuff niet alleen zacht en comfortabel, maar ook milieuvriendelijk. Het merk Little Indians staat bekend om zijn hoogwaardige producten en de Universal Footmuff Dots is geen uitzondering. Met de kleurnaam "Pavement" past deze voetenzak perfect in elke babykamer.

De Universal Footmuff Dots is speciaal ontworpen voor baby's en biedt de perfecte combinatie van comfort en stijl. Met zijn organisch katoenen materiaal voelt deze voetenzak heerlijk zacht aan op de gevoelige huid van je kleintje. Het biedt ook voldoende warmte om je baby warm en knus te houden, zelfs tijdens de koudste dagen. Met een breedte van 45 cm en een hoogte van 83 cm is er voldoende ruimte voor je baby om zich vrij te bewegen en tegelijkertijd beschermd te blijven tegen de kou.

Little Indians is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten voor baby's en kinderen. Met de Universal Footmuff Dots laten ze zien dat ze niet alleen stijlvolle kleding maken, maar ook functionele accessoires. Deze voetenzak is niet alleen praktisch, maar ook een geweldige toevoeging aan elke babykamer. Met de kleurnaam "Pavement" past deze footmuff perfect bij elke interieurstijl.

Als je op zoek bent naar een voetenzak die zowel comfortabel als stijlvol is, dan is de Universal Footmuff Dots van Little Indians de perfecte keuze. Gemaakt van organisch katoen, biedt deze voetenzak de beste zorg voor de gevoelige huid van je baby. Met zijn ruime afmetingen van 45 cm breed en 83 cm hoog, is er voldoende ruimte voor je kleintje om zich vrij te bewegen. Voeg een vleugje stijl toe aan de babykamer met de kleurnaam "Pavement" van deze footmuff.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies