Little Indians

Teether Corduroy Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Organisch katoen
Merk Little Indians
Merk kleurnaam Corduroy Green
Woonruimte Babykamer

De Teether van Little Indians is een must-have voor elke ouder met een baby in huis. Deze bijtring is speciaal ontworpen voor de allerkleinsten en is gemaakt van organisch katoen, wat zorgt voor een zachte en veilige ervaring voor uw baby.

De Corduroy Green kleur van deze bijtring is niet alleen trendy en stijlvol, maar past ook perfect bij elke babykamer. Het merk Little Indians staat bekend om hun hoogwaardige producten en deze bijtring is daar geen uitzondering op.

De Teether is geschikt voor baby's en is een geweldige manier om de pijn van doorkomende tandjes te verlichten. Het is een veilige en natuurlijke manier om uw baby te helpen bij het verzachten van hun tandvlees.

Als u op zoek bent naar een bijtring van hoge kwaliteit die niet alleen veilig is voor uw baby, maar er ook nog eens geweldig uitziet, dan is de Teether van Little Indians de perfecte keuze voor u.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies