Little Indians

Teether Small Stripe Rib Small Stripe

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Organisch katoen
Merk Little Indians
Merk kleurnaam Small Stripe
Woonruimte Babykamer

De Teether Small Stripe Rib is een must-have voor elke baby in de Bijtringen categorie. Dit product is speciaal ontworpen voor baby's en is gemaakt van organisch katoen, wat zorgt voor een zachte en veilige ervaring voor uw kleintje. Het merk Little Indians staat bekend om hun hoogwaardige producten en deze bijtring is daar geen uitzondering op.

De Teether Small Stripe Rib heeft een uniek ontwerp met een prachtige Small Stripe kleur die perfect past bij de babykamer. Het is een geweldige manier om uw baby te helpen bij het verzachten van de pijn die gepaard gaat met het doorkomen van tandjes. Het is ook een geweldige manier om uw baby te helpen bij het ontwikkelen van hun motorische vaardigheden.

Deze bijtring is geschikt voor baby's van alle leeftijden en is een geweldig cadeau voor elke nieuwe ouder. Het is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor het een praktische keuze is voor drukke ouders. Als u op zoek bent naar een hoogwaardige bijtring die zowel veilig als stijlvol is, dan is de Teether Small Stripe Rib de perfecte keuze voor u en uw baby.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies