Little Indians

Teether Rib Dusty Olive

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 8 cm
Doelgroep Baby
Hoogte 26 cm
Materiaal Organisch katoen
Merk Little Indians
Merk kleurnaam Dusty Olive
Woonruimte Babykamer

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische bijtring voor je kleintje? Dan is de Teether Rib van Little Indians precies wat je nodig hebt! Deze bijtring behoort tot de categorie "Bijtringen" en is speciaal ontworpen voor baby's. Met een breedte van 8 cm en een hoogte van 26 cm is deze bijtring perfect formaat voor kleine handjes om vast te houden.

Wat deze bijtring echt bijzonder maakt, is het gebruik van organisch katoen als materiaal. Dit zorgt niet alleen voor een zachte en comfortabele ervaring voor je baby, maar ook voor een duurzaam en milieuvriendelijk product. De Teether Rib is gemaakt met oog voor zowel het welzijn van je kleintje als de planeet.

Little Indians is het merk achter deze prachtige bijtring. Met hun toewijding aan kwaliteit en stijl hebben ze een naam opgebouwd in de wereld van babyproducten. De Teether Rib is verkrijgbaar in de kleur "Dusty Olive", een trendy en neutrale tint die perfect past bij elke babykamer.

Wacht niet langer en geef je baby de beste bijtring die er is. Bestel nu de Teether Rib van Little Indians en zie hoe je kleintje geniet van dit comfortabele en stijlvolle accessoire in de babykamer!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies