Little Indians

Sleepingbag Knot Burlwood

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Katoen
Merk Little Indians
Merk kleurnaam Burlwood

De Sleepingbag Knot van Little Indians is de perfecte slaapzak voor jouw kleintje. Gemaakt van zacht katoen, zal jouw baby heerlijk comfortabel slapen. Het merk Little Indians staat bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en trendy ontwerpen. De Burlwood kleur van deze slaapzak is een mooie toevoeging aan de collectie.

De Sleepingbag Knot is speciaal ontworpen voor baby's, waardoor het perfect past bij de behoeften van jouw kleintje. Het katoenen materiaal zorgt voor een ademende en zachte stof, waardoor jouw baby zich comfortabel voelt tijdens het slapen. De slaapzak is ook gemakkelijk te wassen, waardoor het een praktische keuze is voor drukke ouders.

Little Indians is een merk dat bekend staat om hun trendy ontwerpen en hoogwaardige kwaliteit. De Sleepingbag Knot is geen uitzondering. Het merk heeft veel aandacht besteed aan het ontwerp van deze slaapzak, waardoor het niet alleen comfortabel is, maar ook een stijlvolle toevoeging aan de babykamer.

De Burlwood kleur van de Sleepingbag Knot is een mooie toevoeging aan de collectie. Het is een warme en gezellige kleur die perfect past bij de herfst- en wintermaanden. Het is ook een unieke kleur die niet vaak wordt gezien bij babyproducten, waardoor het een speciale en trendy keuze is.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies