Little Indians

Crib Knit Blanket Dusty Olive

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 90 cm
Doelgroep Baby
Hoogte 100 cm
Materiaal Organisch katoen
Merk Little Indians
Merk kleurnaam Dusty Olive
Merk product code KB06
Woonruimte Babykamer

Op zoek naar een comfortabele en stijlvolle wiegdeken voor je kleintje? Dan is de Crib Knit Blanket van Little Indians precies wat je nodig hebt. Deze wiegdeken is gemaakt van organisch katoen en heeft een afmeting van 90 cm breed en 100 cm hoog. Het zachte materiaal zorgt ervoor dat je baby heerlijk kan slapen en zich geborgen voelt.

De Crib Knit Blanket is speciaal ontworpen voor baby's en past perfect in elke babykamer. Het merk Little Indians staat bekend om zijn hoogwaardige producten en de wiegdeken is geen uitzondering. Met de merkkleur Dusty Olive en de productcode KB06 voegt deze wiegdeken een vleugje stijl toe aan de kamer van je kleintje.

Of je nu op zoek bent naar een wiegdeken voor je eigen baby of als cadeau voor een vriendin, de Crib Knit Blanket is een must-have item. Het biedt niet alleen comfort en warmte, maar ziet er ook nog eens geweldig uit. Bestel vandaag nog jouw Crib Knit Blanket en geef je baby de beste nachtrust en stijlvolle uitstraling die hij verdient!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies