LIEWOOD

Winston Night Light 2251 Rabbit Dark Rose

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 11 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 13.5 cm
Materiaal Siliconen
Merk Liewood
Merk kleurnaam 2251 Rabbit Dark Rose
Merk product code 14801

Op zoek naar een schattige en functionele nachtlamp voor de kinderkamer? Maak kennis met de Winston Night Light van Liewood. Deze tafellamp is perfect voor kinderen en voegt een vleugje speelsheid toe aan elke slaapomgeving.

Met een breedte van 11 cm, een diepte van 11 cm en een hoogte van 13.5 cm, heeft de Winston Night Light de ideale afmetingen voor een nachtlampje. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk om het overal neer te zetten, of het nu op het nachtkastje, bureau of plank is.

Gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal, is deze nachtlamp duurzaam en veilig voor kinderen. Het zachte en flexibele ontwerp zorgt ervoor dat het lampje gemakkelijk vast te houden is en niet snel kapot zal gaan. Bovendien is het materiaal gemakkelijk schoon te maken, waardoor het perfect is voor drukke ouders.

De Winston Night Light is ontworpen door het bekende merk Liewood en heeft de kleurnaam "2251 Rabbit Dark Rose". Met zijn schattige konijnenontwerp en mooie roze kleur zal dit lampje zeker de aandacht trekken van zowel kinderen als ouders. De productcode van deze lamp is 14801, waardoor het gemakkelijk te vinden is in onze winkel.

Voeg wat magie toe aan de kinderkamer met de Winston Night Light van Liewood. Bestel vandaag nog en creëer een gezellige en betoverende sfeer voor je kleintje!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies