LIEWOOD

Tilda Silicone Bib 2-Pack Vehicles Dove Blue Mix

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 22 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 29 cm
Materiaal Siliconen
Merk Liewood
Merk kleurnaam Vehicles Dove Blue Mix
Merk product code 14795
Multipack 2-pack

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle oplossing om de kleding van je kinderen schoon te houden tijdens het eten? Dan is de Tilda Silicone Bib 2-Pack van Liewood precies wat je nodig hebt! Deze slabbetjes zijn gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal, waardoor ze gemakkelijk schoon te maken zijn en lang meegaan.

Met een breedte van 22 cm en een hoogte van 29 cm zijn deze slabbetjes perfect geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Ze zijn ontworpen met oog voor detail en hebben een trendy kleurenschema genaamd "Vehicles Dove Blue Mix" van het merk Liewood.

De Tilda Silicone Bib 2-Pack wordt geleverd in een handige 2-pack, zodat je altijd een reserve slabbetje bij de hand hebt. Of je nu thuis bent, op reis gaat of een dagje uit, deze slabbetjes zijn een must-have accessoire voor elke ouder.

Bestel vandaag nog de Tilda Silicone Bib 2-Pack en geniet van een stressvrije maaltijd met je kinderen. Met deze slabbetjes blijft de kleding van je kleintjes schoon en zien ze er tegelijkertijd modieus uit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies