LIEWOOD

Samuel Lamp 9457 Mr Bear Golden Caramel

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 8 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 36.5 cm
Materiaal Siliconen
Merk Liewood
Merk kleurnaam 9457 Mr Bear Golden Caramel
Merk product code 14310

Maak kennis met de Samuel Lamp, een trendy tafellamp die perfect is voor kinderen. Met een breedte en diepte van 8 cm en een hoogte van 36.5 cm, heeft deze lamp de ideale afmetingen voor op een bureau of nachtkastje.

De Samuel Lamp is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal, waardoor hij duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is. Het merk achter deze lamp is Liewood, een bekend en vertrouwd merk in de fashion industrie. De kleur van de lamp is een prachtige gouden karamel, met als merk kleurnaam "9457 Mr Bear Golden Caramel".

Met de Samuel Lamp haal je niet alleen een functioneel verlichtingsstuk in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Of het nu voor het lezen van een boek is of als nachtlampje, deze lamp zal zeker de aandacht trekken. Bestel nu de Samuel Lamp (productcode: 14310) en geef je ruimte een speelse en trendy uitstraling!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies