LIEWOOD

Ruben Sunglasses Sandy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 12 cm
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Gerecycled
Kleur lens Zwart
Materiaal Polycarbonaat
Materiaal lens Polycarbonaat
Materiaal montuur Polycarbonaat
Materiaal pootjes Polycarbonaat
Merk Liewood
Merk kleurnaam Sandy
Merk product code 16007
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming UV400
Vorm Rond

De Ruben Zonnebrillen van Liewood zijn perfect voor kinderen die stijlvol willen zijn en tegelijkertijd hun ogen willen beschermen. Met een breedte van 12 cm passen deze zonnebrillen comfortabel op het gezicht van je kind. Het volledig omrande montuur en de ronde vorm geven een trendy uitstraling.

De zwarte polycarbonaat lenzen bieden niet alleen een stijlvolle look, maar bieden ook UV400-bescherming. Dit betekent dat de ogen van je kind beschermd zijn tegen schadelijke UV-stralen. Het polycarbonaat materiaal van de lenzen, het montuur en de pootjes zorgt voor duurzaamheid en maakt deze zonnebrillen gerecycled.

De Ruben Zonnebrillen van Liewood zijn ontworpen met oog voor detail. Het merk Liewood staat bekend om zijn kwaliteit en de Sandy kleurnaam voegt een speels element toe aan deze zonnebrillen. Met de productcode 16007 weet je zeker dat je een authentiek product van Liewood in handen hebt.

Laat je kind stralen met de Ruben Zonnebrillen van Liewood. Bescherming, stijl en duurzaamheid komen samen in deze trendy zonnebrillen. Bestel vandaag nog en geef je kind de perfecte accessoire voor zonnige dagen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies