LIEWOOD

Neil Cup Mr Bear Tuscany Rose

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 12 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 10.5 cm
Materiaal Siliconen
Merk Liewood
Merk kleurnaam Mr Bear Tuscany Rose
Merk product code 13060

De Neil Cup van Liewood is een perfecte metgezel voor kinderen onderweg. Met een breedte van 12 cm, een diepte van 7 cm en een hoogte van 10.5 cm, is deze waterfles ideaal voor kleine handjes. Gemaakt van duurzaam siliconen materiaal, is de Neil Cup veilig en gemakkelijk schoon te maken.

Deze waterfles is ontworpen met oog voor detail en heeft een schattig Mr Bear Tuscany Rose ontwerp. Met de merkproductcode 13060 is de Neil Cup een kwaliteitsproduct van Liewood, een vertrouwd merk in de modewereld.

Met zijn aantrekkelijke kleur en praktische formaat is de Neil Cup een must-have accessoire voor kinderen. Of het nu op school, tijdens een dagje uit of tijdens het sporten is, deze waterfles zorgt ervoor dat kinderen gehydrateerd blijven in stijl.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies