LIEWOOD

Neil Cup Safari Sandy Mix

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 12 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Baby
Hoogte 10.5 cm
Materiaal Siliconen
Merk Liewood
Merk kleurnaam Safari Sandy Mix
Merk product code 13060

Ben je op zoek naar een schattige en praktische waterfles voor je kleintje? Dan is de Neil Cup van Liewood precies wat je nodig hebt! Met een breedte van 12 cm, een diepte van 7 cm en een hoogte van 10.5 cm, is deze waterfles perfect formaat voor kleine handjes.

De Neil Cup is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal, waardoor het veilig is voor je baby om uit te drinken. Het materiaal is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, zodat je altijd een hygiënische drinkervaring kunt bieden.

Deze waterfles is ontworpen door het bekende merk Liewood en heeft de kleurnaam "Safari Sandy Mix". De stijlvolle en speelse kleurencombinatie maakt de Neil Cup een echte eyecatcher. Met de merkproductcode 13060 weet je zeker dat je een authentiek en kwalitatief product in handen hebt.

Of je nu onderweg bent, op reis gaat of gewoon thuis bent, de Neil Cup is de ideale metgezel voor je kleintje. Bestel vandaag nog en geef je baby een trendy en praktische waterfles!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies