LIEWOOD

Liva Silicone Spoon 4-Pack Safari Rose Multi Mix

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 4.5 cm
Diepte 14 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 2.5 cm
Materiaal Siliconen
Merk Liewood
Merk kleurnaam Safari Rose Multi Mix
Merk product code 13044
Multipack 4-pack

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle lepelset voor je kleintje? Dan is de Liva Silicone Spoon 4-Pack van Liewood precies wat je nodig hebt! Deze lepels zijn speciaal ontworpen voor kinderen en zijn gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal. Met een breedte van 4.5 cm, een diepte van 14 cm en een hoogte van 2.5 cm zijn ze perfect formaat voor kleine handjes.

De Liva Silicone Spoon 4-Pack wordt geleverd in een handige 4-pack, zodat je altijd een reservelepel bij de hand hebt. De lepels zijn verkrijgbaar in de prachtige Safari Rose Multi Mix kleur, wat zorgt voor een vrolijke en speelse uitstraling. Met de merkproductcode 13044 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

Deze lepels zijn niet alleen functioneel, maar ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. Dankzij het gebruik van siliconen materiaal zijn ze vaatwasserbestendig en kunnen ze veilig worden gebruikt in de magnetron. Zo kun je jouw kleintje altijd snel en eenvoudig van een heerlijke maaltijd voorzien.

Maak van etenstijd een feestje met de Liva Silicone Spoon 4-Pack van Liewood. Bestel vandaag nog en geniet van het gemak en de stijl die deze lepels te bieden hebben!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies