LIEWOOD

Liva Silicone Spoon 4-Pack Safari Blue Multi Mix

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 4.5 cm
Diepte 14 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 2.5 cm
Materiaal Siliconen
Merk Liewood
Merk kleurnaam Safari Blue Multi Mix
Merk product code 13044
Multipack 4-pack

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle oplossing voor je kleintje tijdens het eten? Dan is de Liva Silicone Spoon 4-Pack van Liewood precies wat je nodig hebt! Deze lepels zijn speciaal ontworpen voor kinderen en zijn gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal.

Met een breedte van 4.5 cm, een diepte van 14 cm en een hoogte van 2.5 cm zijn deze lepels perfect formaat voor kleine handjes. Ze zijn gemakkelijk vast te houden en zorgen voor een comfortabele grip tijdens het eten.

De Liva Silicone Spoon 4-Pack wordt geleverd in een handige 4-pack, zodat je altijd een reservelepel bij de hand hebt. Geen gedoe meer met vieze lepels tijdens het eten! Daarnaast zijn deze lepels verkrijgbaar in de prachtige Safari Blue Multi Mix kleur, wat een vrolijke toevoeging is aan elke maaltijd.

Met de Liva Silicone Spoon 4-Pack van Liewood hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit. Dit product is gemaakt door het gerenommeerde merk Liewood, dat bekend staat om zijn duurzame en hoogwaardige producten. De lepels zijn ook voorzien van een unieke productcode (13044), zodat je altijd het juiste product kunt bestellen.

Maak het etenstijd leuk en gemakkelijk met de Liva Silicone Spoon 4-Pack van Liewood. Bestel vandaag nog en geef je kleintje de beste eetervaring!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies