Les Reves d Anais

Cot duvet cover Olive

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 100 cm
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Biologisch
Hoogte 135 cm
Materiaal 100% Biologisch katoen
Merk Les Reves d Anais
Merk kleurnaam Olive
Merk product code 50-010

Op zoek naar een stijlvol en comfortabel dekbedovertrek voor je kind? Dan is de Cot dekbedovertrek van Les Reves d Anais precies wat je nodig hebt. Dit dekbedovertrek behoort tot de categorie Dekbedovertrekken en is speciaal ontworpen voor kinderen. Met een breedte van 100 cm en een hoogte van 135 cm past het perfect op het bed van je kleintje.

Wat dit dekbedovertrek echt bijzonder maakt, is het gebruik van 100% biologisch katoen. Hierdoor is het niet alleen zacht en comfortabel, maar ook duurzaam. Je kunt met een gerust hart je kind laten slapen onder dit dekbedovertrek, wetende dat het gemaakt is van hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen.

De Cot dekbedovertrek is verkrijgbaar in de kleur Olive, wat zorgt voor een rustige en natuurlijke uitstraling in de kinderkamer. Het merk Les Reves d Anais staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en dit dekbedovertrek is daar geen uitzondering op. Met de merkproductcode 50-010 weet je zeker dat je een hoogwaardig product in handen hebt.

Geef de slaapkamer van je kind een upgrade met de Cot dekbedovertrek van Les Reves d Anais. Bestel nu en creëer een comfortabele en stijlvolle slaapomgeving voor je kleintje.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies