Konges Slojd

Water Wings Heart Multi Hearts

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal PVC
Merk Konges Slojd
Merk kleurnaam Multi Hearts
Merk product code KS4883

De Water Wings Heart is het perfecte speelgoed voor kinderen die graag in het water spelen. Dit opblaasbare speelgoed is gemaakt van hoogwaardig PVC, waardoor het duurzaam en veilig is voor uw kinderen om mee te spelen.

Het merk achter de Water Wings Heart is Konges Slojd, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en stijlvolle producten voor kinderen. De Multi Hearts kleurnaam van dit product is een leuke en speelse toevoeging aan het ontwerp, waardoor het nog aantrekkelijker wordt voor kinderen om mee te spelen.

Met de Water Wings Heart kunnen uw kinderen veilig en plezierig spelen in het water. De opblaasbare vleugels bieden extra drijfvermogen en ondersteuning, waardoor uw kinderen meer vertrouwen krijgen in het water. De Water Wings Heart heeft de productcode KS4883, zodat u gemakkelijk het juiste product kunt vinden.

Als u op zoek bent naar hoogwaardig en leuk buitenspeelgoed voor uw kinderen, dan is de Water Wings Heart van Konges Slojd een uitstekende keuze. Het is duurzaam, veilig en biedt uw kinderen urenlang speelplezier in het water.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies