Konges Slojd

Silicone Led Lamps Bunny Topanga Beach

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Siliconen
Merk Konges Slojd
Merk kleurnaam Topanga Beach
Merk product code KS2620

De Silicone Led Lamps Bunny is een schattige tafellamp die perfect is voor kinderen. Het materiaal van deze lamp is siliconen, wat zorgt voor een zachte en veilige uitstraling. Het merk achter deze lamp is Konges Slojd, een bekend merk in de wereld van kinderproducten. De kleur van deze lamp is Topanga Beach, wat zorgt voor een vrolijke en zomerse uitstraling.

Met de Silicone Led Lamps Bunny haal je niet alleen een mooie lamp in huis, maar ook een duurzaam product. De lamp is namelijk gemaakt van hoogwaardige materialen en gaat daardoor lang mee. Bovendien is deze lamp energiezuinig dankzij de LED-verlichting. Zo bespaar je niet alleen op je energierekening, maar draag je ook bij aan een beter milieu.

De Silicone Led Lamps Bunny is niet alleen geschikt als tafellamp, maar kan ook dienen als nachtlampje. Dankzij de zachte verlichting is deze lamp perfect om je kinderen te helpen ontspannen en in slaap te vallen. Bovendien is deze lamp gemakkelijk te bedienen dankzij de aan- en uitknop aan de onderkant van de lamp.

Als je op zoek bent naar een mooie en duurzame tafellamp voor je kinderen, dan is de Silicone Led Lamps Bunny de perfecte keuze. Met zijn zachte uitstraling, energiezuinige LED-verlichting en gemakkelijke bediening is deze lamp een aanwinst voor elke kinderkamer. Bestel hem vandaag nog en geniet van de vele voordelen die deze lamp te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies