Konges Slojd

Rainy Kids Backpack Midi Toulouse

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Polyurethaan
Merk Konges Slojd
Merk kleurnaam Toulouse
Merk product code KS4328

De Rainy Kids Backpack Midi is de perfecte rugzak voor kinderen die op zoek zijn naar een stijlvolle en praktische manier om hun spullen te dragen. Gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, is deze rugzak duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, waardoor hij perfect is voor dagelijks gebruik.

Met het merk Konges Slojd weet je dat je kwaliteit krijgt. De Toulouse kleurnaam van deze rugzak is een mooie toevoeging aan de collectie van Konges Slojd. De KS4328 product code maakt het gemakkelijk om deze rugzak te vinden en te bestellen.

Of het nu gaat om school, sport of een dagje uit, de Rainy Kids Backpack Midi biedt voldoende ruimte voor al je spullen. Met zijn handige vakken en verstelbare bandjes is deze rugzak niet alleen praktisch, maar ook comfortabel om te dragen. Bestel vandaag nog en ontdek waarom deze rugzak een favoriet is onder kinderen en ouders!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies