Konges Slojd

Rainy Kids Backpack Midi Dino Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Polyurethaan
Merk Konges Slojd
Merk kleurnaam Dino Blue
Merk product code KS4328

De Rainy Kids Backpack Midi is de perfecte rugzak voor kinderen die van avontuur houden. Deze rugzak behoort tot de categorie Rugzakken en is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan materiaal. Het merk achter deze rugzak is Konges Slojd, een bekende naam in de wereld van kinderaccessoires.

Deze rugzak is verkrijgbaar in de kleur Dino Blue, een unieke kleur die zeker opvalt. De kleurnaam is een kenmerk van het merk en geeft aan dat deze rugzak speciaal is ontworpen voor kinderen die van dinosaurussen houden. De productcode van deze rugzak is KS4328, wat betekent dat het een uniek product is dat alleen verkrijgbaar is bij Konges Slojd.

Met de Rainy Kids Backpack Midi kunnen kinderen al hun spullen meenemen tijdens hun avonturen. De rugzak is ruim genoeg voor boeken, speelgoed en snacks. Bovendien is de rugzak waterdicht, waardoor kinderen zelfs op regenachtige dagen naar buiten kunnen gaan zonder zich zorgen te maken over hun spullen.

Al met al is de Rainy Kids Backpack Midi een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een duurzame en stijlvolle rugzak voor hun kinderen. Met zijn unieke kleur en hoogwaardige materialen zal deze rugzak zeker de aandacht trekken van andere kinderen en ouders.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies