Konges Slojd

Junior Swim Ring Multi Hearts

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal PVC
Merk Konges Slojd
Merk kleurnaam Multi Hearts
Merk product code KS4871

De Junior Swim Ring van Konges Slojd is het perfecte speelgoed voor kinderen die van zwemmen houden. Dit opblaasbare zwemhulpmiddel is gemaakt van hoogwaardig PVC-materiaal en is ontworpen om kinderen veilig en comfortabel te laten zwemmen.

Met zijn opvallende Multi Hearts-ontwerp is deze Junior Swim Ring niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het merk Konges Slojd staat bekend om zijn kwaliteitsproducten en deze zwemring is daar geen uitzondering op. Met de productcode KS4871 weet je dat je een betrouwbaar en duurzaam product in handen hebt.

Of je nu naar het strand gaat of naar het zwembad, de Junior Swim Ring van Konges Slojd is de perfecte metgezel voor je kinderen. Het is gemakkelijk op te blazen en op te bergen, waardoor het een handige en draagbare optie is voor gezinnen die onderweg zijn. Bestel vandaag nog en geef je kinderen de ultieme zwemervaring!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies